GUMITWIST 3.1 w. ALAVUX live! ALAVUX live! (E75 Records, Elektrana) (MKD) NOAF & WICHIWAKA live! (Scienceofuse, Gumitwist) DULASH...

Gumitwist 3.1 feat. Alavux live! 04 11 2011




GUMITWIST 3.1 w. ALAVUX live!

ALAVUX live! (E75 Records, Elektrana) (MKD)
NOAF & WICHIWAKA live! (Scienceofuse, Gumitwist)
DULASH DER DJ (Scienceofuse, Gumitwist)
VUKA

VJ ETC.

Petek, 4.11.2011 od 23h dalje
5 eu pred 24h, 8 eu po 24h


V petek, 4.11.2011 v Channel Zeru na Metelkovi v goste ponovno prihaja balkanski elektro partizan znan kot Alavux!

Goran Alavuk a.k.a. Alavux je ustanovitelj in protagonist založbe E75 Records, ki skrbi za širitev svežega electro zvoka iz Vzhodne Evrope. Stalnica na Elektraninem odru festivala Exit od ustanovitve leta 2005, nastopal pa je že z mnogimi velikimi imeni elektronske glasbe, kot so Charles Siegling (Technasia), Jeff Mills, Paul Woolford, Bass Junkie itd. Njegove izdaje so med drugimi vrteli tudi Dave Clarke, Laurent Garnier in Paul Blackford. Poleg DJanja in produciranja je Alavux med drugim voditelj oddaje "Emiter" na radiu Elektrana, njegova vizija pa je spoj electra, techna in nenavadnih zvokov v nove forme elektronske glasbe. Zvočno eksperimentiranje pa nadaljuje tudi s svojim techno alter-egom Solaris Path.

Poleg Alavuxa bosta na oder po dolgem času ponovno skočila domača elektronska zanesenjaka Noaf & Wichiwaka, znana po žanrski raznolikosti in energičnih živih nastopih. Po dobro sprejetih izdajah na kompilacijah "K4 Format" in "Chilli Space" ter številnih uspešnih nastopih sta se zaprla v studio, kjer sta se posvetila produkciji nove glasbe in ustvarjanju novega live-acta. Rezultate bomo končno slišali v petek na preverjenem odru Channel Zera.

Kot da to še ne bi bilo dovolj bosta oba živa nastopa z DJ seti podprla prekajeni in prekaljeni Dulash der DJ ter vzhajajoči up domače techno scene Vuka, zato si ogrejte stopala, nastavite navigacijo na Channel Zero in v petek priskakljajte na Gumitwist!